VATANDAŞLARIMIZA SAYGIYLA DUYURULUR
02.06.2021

Mahallelerimizden düzenli olarak toplanan çöpler Kastamonu Mahalli İdareler Birliği Evsel Katı Atık Nakil Aracına taşınmaktadır.

Katı Atık Bertaraf Tesisinde sadece evsel atıklar enerjiye dönüştürüleceğinden, kül, bahçe, hafriyat ve inşaat atıklarının bundan böyle çöp konteynerlerine atılması yasaklanmıştır.

Kül, bahçe, hafriyat ve inşaat atıklarının Katı Atık Bertaraf Tesisine zarar vereceğinden vatandaşlarımızdan evsel atık haricinde çöp konteynerlerine kül, bahçe, hafriyat ve inşaat atıklarını atmamalarını ve bu konuda gerekli hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz.

Bırakılan kül, bahçe, hafriyat ve inşaat atıkları ekiplerimiz tarafından her Perşembe günü toplanacak olup,  vatandaşlarımızın her Çarşamba akşamında kül, bahçe, hafriyat ve inşaat atıklarının az olması halinde çöp konteynerlerinin yanına bırakması, çok olması halinde ise Belediye Başkanlığımız Zabıta Amirliğine bilgi verildiğinde evlerinden alınacağı konusunda hassasiyet göstermelerini önemle rica ederiz.

Vatandaşlarımıza Saygıyla Duyurulur.